Aeromania 2018: trei zile de adrenalină, spectacole și acrobații

566
Aeromania 2018: trei zile de adrenalină, spectacole și acrobații - aeromania-1529506207.jpg
La mijlocul lunii iulie, toți cei aflați pe litoral vor avea parte de trei zile de adrenalină, spectacole și muzică bună, pe Aeroportul Tuzla. Aeromania 2018 se va desfășura între 13 și 15 iulie, iar organizatorii au pregătit pentru anul acesta numeroase surprize plăcute. 


Astfel, cu ocazia celei de-a 12-a ediții Aeromania, desfășurată în premieră pe parcursul a trei zile, Regional Air Services Aeroport Tuzla a emis o serie limitată de bilete la preț redus pentru zborurile de agrement. Acestea se pot achiziționa din rețeaua bilete.ro, iar prețul pentru un zbor de 30 de minute cu unul dintre avioanele din flota RAS este de 285 lei/persoană. Zborurile se pot programa, în limita locurilor disponibile, pentru duminică, 15 iulie - ziua de Chic Picnic Aeromania sau pentru orice altă zi stabilită de comun acord cu organizatorii, până la 15 septembrie 2018. 


Duminică, în ziua de Chic Picnic, părinți, pitici, bunici și iubitori ai zborului indiferent de vârstă sunt invitați, începând cu orele 11.00, la Aeroportul Tuzla cu păturici, scaune și umbreluțe și fără grătare - pentru a păstra atmosfera elegantă, dar și pentru că preparatele numai bune de mâncat la iarbă verde se găsesc deja în oferta furnizorilor autorizați. Food-court-ul este amenajat de către organizatori împreună cu Hangar 67 Café. Pe toată durata zilei, Rock FM va întreține atmosfera la Aeroport cu cea mai bună muzică. Copiii sunt așteptați cu spații de joacă special amenajate, unde sunt pregătite diverse activități distractive și educative. Ziua de duminică, destinată picnicului la aeroport și zborurilor de agrement, încheie evenimentul Aeromania. 


Zbor deasupra mării 


Durata zborului este de 30 de minute. Rezervările pentru zboruri se fac de comun acord cu reprezentanții Aeroportului Tuzla pentru duminică, 15 iulie, în limita locurilor disponibile, sau pentru orice altă zi până la 15 septembrie 2018. Pentru rezervarea zborului, puteți intra pe adresa [email protected]. Rezervarea se va face cu cel puțin 48 de ore în avans. 


Accesul minorilor la zbor este permis doar cu acordul scris al reprezentanților legali, părinților sau tutorelui. Achiziționarea biletului presupune acceptul condițiilor aferente zborului cu minori. Copiii sub 12 ani trebuie să fie însoțiți de părinți sau o persoană desemnată prin declarație notarială. 


În ce privește persoanele cu dizabilități, accesul acestora la zbor se face doar în baza adeverinței medicale care certifică faptul că persoana este aptă pentru zbor. Accesul este permis în limitele impuse de siguranța aeronautică și de configurația aeronavei, precizează reprezentanții Aeromania. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.877 secunde