Adolescenţi, cercetaţi pentru furtul a două biciclete din flota Primăriei Constanţa

358
Adolescenţi, cercetaţi pentru furtul a două biciclete din flota Primăriei Constanţa - adolescenti-1622540727.jpg

Articole de la același autor

Lucrători din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, luni, 31 mai, pe aleea Stadionului, doi tineri, în vârstă de 16 și 17 ani, care utilizau două biciclete ce aparțin flotei de Bike sharing, pusă la dispoziție de Primăria Constanța, una dintre biciclete având sistemul de andocare rupt.

Cele două persoane au declarat că au găsit bicicletele abandonate în zona parcării auto situată pe aleea Umanității. S-a luat legătura cu societatea care administrează activitatea de Bike sharing pentru verificarea situației celor două biciclete, iar, în urma verificării, a reieșit că una dintre acestea figurează ca fiind încă în utilizarea unei persoane de sex feminin, iar bicicleta cu sistemul de andocare rupt apare ca fiind sustrasă dintr-o stație de închiriere.

„Cele două biciclete au fost predate pe bază de proces verbal unui reprezentant al societății care administrează activitatea de bike sharing, iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul D.G.P.L. Constanța unde a fost întocmită documentația pentru predarea acestora către secția de poliție de pe raza căreia au fost sustrase bicicletele în cauză, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3509 secunde