Administrația locală din Năvodari a modernizat Creșa nr. 20

459
Administrația locală din Năvodari a modernizat Creșa nr. 20 - xcresanavodari-1631298276.jpg

Articole de la același autor

Anul școlar 2021-2022 începe la Creșa nr. 20 din Năvodari la capacitatea maximă aprobată, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție necesare în actualul context epidemiologic.

80 de copii vor călca pragul creșei într-un decor de sărbătoare, pregătit cu atenție și cu mult drag de întregul colectiv al creșei.

Pentru cei mai mulți ziua de luni, 13 septembrie, reprezintă primul pas în colectivitate. Celor 20 de copii rămași din anul școlar anterior, li se vor alătura 60 de copii. Împreună vor forma cele patru grupe existente la nivelul unității: Grupa mică „Piticii”, grupele mijlocii „Ștrumfii” și „Fluturașii”, grupa mare „Albinuțele”.

În prima zi de creșă, toți copiii vor primi în dar din partea Primăriei Orașului Năvodari câte un ghiozdan complet echipat cu rechizite.

Și în acest an, Primăria Orașului Năvodari a continuat investițiile la Creșa nr. 20. Alături de toate pregătirile ce se impun pentru primirea copiilor în condiții de siguranță (dezinsecție, dezinfecție, deratizare și curățenie generală cu dezinfectarea tuturor încăperilor, mobilierului și jucăriilor), administrația publică locală a alocat fonduri pentru dotarea a două grupe cu mobilier nou pentru copii, precum și pentru utilarea spălătoriei cu aparatură electrică nouă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5911 secunde