Administrația locală a stabilit cum vă puteți recupera câinii luați de hingheri

509
Administrația locală  a stabilit cum vă puteți recupera câinii luați  de hingheri - administratialocala-1555692004.jpg

Articole de la același autor

 Ați sesizat că patrupedul preferat a dispărut din spatele blocului și vreți să-l recuperați? În această situație, vă puteți adresa Serviciului Gestionare Animale Abandonate, în termen de maximum șapte zile lucrătoare. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, persoana care revendică un animal are prioritate față de persoana care intenționează să adopte același câine, chiar și în cazul în care cererea de adopție este anterioară cererii de revendicare.

"Încredințarea câinilor spre revendicare se realizează numai după ce aceștia au fost consultați de către medicul veterinar de liberă practică, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.

Se interzice abandonul câinilor revendicați ori adoptați. În acest sens, Primăria Municipiului Constanța va efectua controale periodice prin echipe formate din inspectori ai Serviciului Gestionare Animale Abandonate și polițiști locali", au precizat aceștia.

Menționăm că Serviciul Gestionare Animale Abandonate poate fi contactat la numerele de telefon 0241.485.873 și 0733.045.213, iar adresa adăpostului de câini fără stăpân este strada Vârful cu Dor nr.5.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2361 secunde