Adio internet gratuit! Camera Deputaților a respins proiectul

273
Adio internet gratuit! Camera Deputaților a respins proiectul - freeinternetinthailand610x490-1490105843.jpg

Articole recomandate

Camera Deputaților a respins, azi, propunerea legislativă care obliga autoritățile administrației publice locale să asigure internet gratuit, cu acces neîntrerupt, în domeniul public administrat de acestea și zonele turistice din unitatea teritorială aflată în administrare.

Un număr de 256 de deputați au votat "pentru" respingerea proiectului, doi "împotrivă", iar 19 s-au abținut. Inițiativa legislativă prevede ca organizațiile cu statut de utilitate publică, instituțiile de interes public și autoritățile administrației publice locale, în domeniul administrat de acestea și în zonele turistice din unitatea teritorială aflată în administrare, au obligația să asigure internet gratuit, cu acces neîntrerupt, prin contractarea unui agent economic ce servește drept provider.

De asemenea, unitățile de administrație publică erau obligate să asigure accesul gratuit persoanelor la internet, în interiorul și în perimetrul fiecărei clădiri deținute de acestea. Operatorii de telefonie mobilă ar fi trebuit să asigure tuturor clienților în mod gratuit, un pachet minim lunar de 500 de MB trafic de internet pe mobil. Camera Deputaților este for decizional în această speță, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6159 secunde