ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA MEDICILOR. O femeie a făcut șoc septic și a murit, după o intervenție chirurgicală greșită

1801
ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA MEDICILOR. O femeie a făcut șoc septic și a murit, după o intervenție chirurgicală greșită - cabral3-1489218794.jpg

Articole recomandate

Dosar penal, după ce o femeie a murit în urma unei intervenții chirurgicale ratate. Acuzațiile se îndreaptă împotriva unui medic de la spitalul din Făgăraș. Pacienta a făcut un șoc septic la 6 zile după intervenție. Procurorii fac o anchetă pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu.


Femeia, în vârstă de 49 de ani, a fost operată pe 20 februarie la Spitalul Municipal din Făgăraș, de fibrom uterin. Chirurgul ginecolog i-a secționat din greșeală ureterul stâng. Deși se simțea rău, femeia a fost tratată timp de 5 zile doar cu glucoză, fără să-i fie făcute alte analize, iar ulterior a fost externată.

La 6 zile după operație, femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Medicii de acolo și-au dat seama imediat ce s-a întâmplat, însă nu au mai putut s-o salveze.

Familia pacientei a făcut deja o plângere penală și așteaptă concluziile procurorilor.

Și conducerea spitalului din Făgăraș, unde a fost operată pacienta, face o anchetă administrativă.

Managerul spitalului din Făgăraș vrea să o suspende pe doctoriță, însă nu-i permite legea.

Pe lângă ancheta deschisă de procurori, și comisia de malpraxis de la Colegiul Medicilor Brașov va investiga acest caz, scrie stiri.tvr.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3641 secunde