Acuzații de malpraxis! Copil de un an și jumătate, în stare gravă la terapie intensivă

301
Acuzații de malpraxis! Copil de un an și jumătate, în stare gravă la terapie intensivă - bebelusiinternati30483600-1547115662.jpg

Articole recomandate

Acuzații de malpraxis la spitalul județean din Vâlcea. Părinții unui copil de un an și jumătate îi acuză pe medici că au pus un diagnostic greșit fiului lor, l-au tratat pentru laringită, dar acum cel mic a ajuns în stare gravă la terapie intensivă la spitalul Marie Curie.


Potrivit bunicilor, copilul a ajuns la spital cu febră. Diagnosticul a fost de laringită, medicii asigurându-i pe părinți că micuțul se va face bine.

Părinții îi acuză pe medici de neglijență și susțin că analizele copilului au fost făcute abia în a doua zi de internare, când medicii au decis să-l transfere la un spital din Capitală. De asemenea, familia susține că au fost nevoiți să cumpere un aparat de aerosoli pentru care nu ar fi primit instrucțiuni de folosire de la medici.

Familia susține că tratamentul primit de copil nu a fost unul corect pentru că diagnosticul ar fi fost greșit. Părinții vor să depună o plângere împotriva medicilor care l-au tratat pe copil, scrie digi24.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5568 secunde