Activitatea medicală va decurge normal în timpul sărbătorilor pascale la Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei"

269
Activitatea medicală va decurge normal în timpul sărbătorilor pascale la Spitalului Clinic Județean de Urgență

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală va decurge normal în timpul sărbătorilor pascale, fără să fie afectată de zilele libere.


Astfel, în cadrul Unității Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. Preluarea pacienților în UPU se face conform reglementărilor în vigoare. Astfel, se efectuează triajul epidemiologic pentru toți pacienții care se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe, indiferent de mijloacele cu care sunt aduși (SAJ, SMURD sau mijloace proprii). Zona de triaj epidemiologic este în afara UPU, în modulele special amenajate în imediata apropiere a Unității Primiri Urgențe iar cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienți, în condiții de maximă siguranță. Menționăm că personalul medical poartă echipamente de protecție și folosește produse de dezinfecție profesionale, avizate de autoritățile competente.  


Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului de Specialitate. Conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările și completările ulterioare, Ambulatoriul de Specialitate  va fi închis pe 17 și 20  aprilie.  








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4352 secunde