Activitatea cu publicul, suspendată la RAEDPP, încă o lună de zile

Marţi, 11 Mai 2021, 14:02
319
Activitatea de relații cu publicul și audienţe a Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța rămâne suspendată, având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul național pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13 mai 2021.
Astfel, din motive legate de prevenirea și controlul infecțiilor generate de virusul SARS – CoV – 2, activitatea de relaţii cu publicul şi audienţe este suplinită de primirea cererilor şi sesizărilor prin corespondenţă, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale.  
RAEDPP Constanța pune la dispoziție următoarele date de contact: adresă: b
-dul Tomis nr. 101, cod poștal 900657, mun. Constanța, tel. 0241.580.523, e-mail: public@raedpp-constanta.ro . 
“Precizăm că, în această perioadă, casieriile și registratura rămân deschise. Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, RAEDPP Constanța menține măsurile suplimentare de siguranță în casierii.
Astfel, clienții trebuie să păstreze distanța socială recomandată de minimum  doi metri. Totodată, din motive de siguranță, este permis accesul a nu mai mult de două persoane simultan. Îndemnăm chiriașii și colaboratorii Regiei ca în efectuarea plăților să folosească metoda de virament bancar, pentru a evita deplasarea la casierie și utilizarea numerarului”, transmit reprezentanţii RAEDPP Constanţa.


Pagina a fost generata in 0.1628 secunde