Acțiuni de igienizare și salubrizare pe străzile Constanței

147
Acțiuni de igienizare și salubrizare pe străzile Constanței - curateniectasursaprimariaconstan-1592929110.jpg

Articole de la același autor

Acțiuni de igienizare și salubrizare a străzilor orașului se desfășoară constant în municipiul Constanța, astfel încât să fie menținut un climat de curățenie, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Astfel angajații Serviciului Igienă Publică, împreună cu cei de la societatea de salubrizare, acționează zilnic pentru igienizarea și salubrizarea străzilor, aleilor din parcuri, ridicarea deșeurilor etc. Totodată, se mătură străzile din oraș, iar utilajele specializate au spălat, ieri, trotuarele și zonele pietonale de pe bulevardele 1 Decembrie 1918, Ferdinand și Tomis, străzile Atelierelor, I. G. Duca și Mihai Viteazu, dar și aleile din parcul Tomis II. La rândul lor, platformele supraterane de deșeuri din oraș sunt spălate, igienizate, deratizate și dezinfectate.

"Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar atunci când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public, apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484.205 - Dispecerat sau 0799.606.142 - WhatsApp", au transmis reprezentanții municipalității.

Pe de altă parte, angajații societăților de întreținere a stațiilor verzi au cosit iarba și au tuns gardul viu din zona peninsulară, zona Pieței Ovidiu, Faleza Cazino, Parcul Arheologic, Parcul Tomis II, cartierele Tomis I și Tomis II, Parcul Tăbăcărie, Dacia, Pescărie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8351 secunde