Acțiune UNICEF: Andreea Marin vine la Constanța !

524
1
Acțiune UNICEF: Andreea Marin vine la Constanța ! - andreamarinbanicadt4-1505916618.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA), împreună cu UNICEF România și Banca Mondială, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța - Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, organizează mâine, 21 septembrie, de la ora 11.00, un media briefing pe tema dezinstituționalizării copiilor. Evenimentul va avea loc în Constanța, la Complexul de Servicii Comunitare Orizont (strada Agarici Horia nr. 5), unul dintre cele patru centre din județul Constanța care vor fi închise, asigurându-se tranziția îngrijirii copiilor către familie și comunitate.

La eveniment participă președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Gabriela Coman, reprezentantul UNICEF în România, Pieter Bult, Andreea Marin, ambasador UNICEF etc.


Comentează știrea

Gigi
20 septembrie 2017
Aiurea !

Pitipoanca asta a lu Marin a fost pusa ,,ambasador'' pe ce criteriu ? Ca se sperie si copiii de ea , iar sponsorii stiu ce poama este , cam cum manuieste in folos personal banii primiti cu aceste ocazii ! Rapandula !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.974 secunde