Acțiune a elevilor militari. "Nu lăsăm pe nimeni în urmă!"

254

Articole recomandate

Ziua Mondială a Apei este marcată cu roșu în calendarele elevilor Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu". Zece elevi ai școlii militare se vor alătura, în calitate de voluntari, astăzi, acțiunii de conștientizare "Dăm apă cu porția", organizată de Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului, în incinta Auchan Constanța Sud. 


Elevii militari, împreună cu ceilalți voluntari ai evenimentului, vor oferi câte o sticlă cu apă tuturor celor care vor trece prin magazin între orele 16:30 - 18:30. Prin acest gest, echipa de voluntari va încerca să sensibilizeze populația cu privire la importanța apei de zi cu zi, în special a surselor de apă potabilă, precum și prevenirea dezastrelor naturale. 


Evenimentul, ajuns la cea de-a IX-a ediție, se desfășoară în fiecare an la data de 22 martie, în acest an, motto-ul Zilei Apei este "Nu lăsăm pe nimeni în urmă!", cu referire la dreptul natural al fiecărui om la resurse de apă. 


În România, această zi este sărbătorită din anul 1993 prin diferite conferințe cu privire la prevenirea dezastrelor naturale provocate de apă pe plan național, soluții de gospodărire a apelor, precum și la impactul global pe care apa îl are în prezent. 
Madlena CĂLUGĂREANU




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8769 secunde