Actele de urbanism, care expiră în această perioadă, valabile până la ridicarea stării de alertă

1261
Actele de urbanism, care expiră în această perioadă, valabile până la ridicarea stării de alertă - urbanism-1595008310.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au de rezolvat anumite situații trebuie să știe faptul că toate documentele de urbanism rămân valabile pe toată perioada stării de alertă.

Conform reprezentanților Primăriei Constanța, certificatele de urbanism, autorizațiile de construire și restul documentelor specifice domeniului autorizării lucrărilor de construcții și urbanism nu își pierd valabilitatea pe perioada stării de urgență și a stării de alertă.

Astfel, documentele care expirau în perioada 15 martie - 15 august 2020 își păstrează valabilitatea până la data de 15 noiembrie 2020. Dacă starea de alertă se va prelungi după 15 august, durata de valabilitate se prelungește în consecință.

"Prelungirea valabilității, după data de 15 noiembrie 2020, se poate prin depunerea cererilor de prelungire cu minim 21 de zile lucrătoare înainte de data de 15 noiembrie 2020, prelungirea fiind posibil a fi acordată o singură dată pe un interval de maxim 12 luni", mai spun reprezentanții autorităților locale.

Pentru mai multe detalii, vă puteți adresa Direcției Urbanism, pe adresa de e-mail [email protected], [email protected] sau la numărul de telefon 0241.488.118. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0439 secunde