Accident grav! Un mort și trei răniți grav, după ce un autoturism a fost lovit de tren

Joi, 04 Iulie 2019
191
O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite grav, joi dimineața, în urma coliziunii dintre un autoturism înmatriculat în Galați și Trenul InterRegio 4541, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș.


Coliziunea dintre trenul Regio 4541, care circula pe relația Deda - Târgu Mureș, și un autoturism înmatriculat în județul Galați, soldată cu un mort și trei răniți grav, ar fi avut drept cauză neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată de către conducătorul auto, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș.

"Astăzi (joi n.r.), în jurul orei 5,00, pe DJ 153, la km. 0+400 m, în afara localității Reghin, s-a produs accident rutier. Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un bărbat, de 44 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat in județul Galați, nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, moment în care a fost acroșat de trenul Regio 4541, care circula pe relația Deda - Târgu Mureș. În urma accidentului au rezultat patru victime, toate din autoturism, care au suferit vătămări corporale, fiind transportate la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, ulterior una dintre victime a decedat. Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment", a informat Biroul de presă al IPJ Mureș.

Pentru descarcerarea persoanelor surprinse în autoturism în urma accidentului de pe DJ 153 a intervenit Detașamentul Reghin cu două autospeciale și nouă subofițeri.


Pagina a fost generata in 0.5313 secunde