Acces pietonal și rutier îmbunătățit și noi locuri de parcare în zona Casa de Cultură

348
Acces pietonal și rutier îmbunătățit și noi locuri de parcare în zona Casa de Cultură - accespietonal-1629624693.jpg

Articole de la același autor

Arealul delimitat de strada I.G. Duca și strada Gheorghe Murea din Constanţa a fost reconfigurat total. În urma întâlnirilor dintre reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța și cetățenii care locuiesc în zonă au fost executate lucrări edilitare care au schimbat aspectul spațiului urban.

„Lucrările au fost corelate cu noua resistematizare rutieră. Carosabilul a fost reconfigurat pentru a fi amenajate zone de parcare, dispuse pe ambele laturi ale străzii. Astfel, au fost create aproximativ 40 noi spații pentru parcarea autovehiculelor”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Infrastructura rutieră a fost reabilitată pe strada I.G. Duca, pe tronsonul delimitat de strada Țepeș Vodă și strada Gheorghe Murea, pe strada Artileriei și pe strada Gheorghe Murea, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. De asemenea, pentru a asigura funcționarea sistemului de canalizare în condiții corespunzătoare, au avut loc lucrări de curăţare şi decolmatare a căminelor de vizitare. În paralel, s-a modernizat zona pietonală. Trotuarele au fost recondiționate cu asfalt.

Lucrările de asfaltare au cuprins și aleile de acces către blocuri. Totodată, au fost reamenajate spațiile destinate parcării autovehiculelor. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, au fost aplicate marcajele rutiere pentru trasarea și numerotarea locurilor de parcare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7572 secunde