A lovit un pieton pe trecere, după care a fugit! Cum l-au sancționat oamenii legii din Constanța pe șoferul vinovat

319
A lovit un pieton pe trecere, după care a fugit! Cum l-au sancționat oamenii legii din Constanța pe șoferul vinovat - ambulantagenericpublimediaoctavg-1544784828.jpg

Articole de la același autor

La data de 12 decembrie a.c., ora 12.25, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din Constanța, dinspre strada Mihai Viteazu către strada I.G.Duca, pe banda nr. 2, iar la marcajul pietonal din zona intersecției cu strada Sabinelor, a surprins și accidentat ușor un bărbat, de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.


După producerea accidentului cond auto a plecat de la fața locului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat ulterior în trafic, în jurul orelor 13:05 pe str. Radu Calomfirescu. Nr. 17, de către o patrulă a Secției 1 Poliție Constanța. Respectivul conducator auto a fost prezentat la data de 14 decembrie a.c. Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța care a decis plasarea lui sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6961 secunde