A început reamenajarea străzii Edmond Deda din cartierul Compozitorilor

204
A început reamenajarea străzii Edmond Deda din cartierul Compozitorilor - ainceputstradaedmond-1602265401.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de excavare pe strada Edmond Deda, din cartierul Compozitorilor, în etapa premergătoare asfaltării.

Astfel, în prezent, se execută prima etapă a procesului de reamenajare a tramei stradale, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare. De asemenea, pe strada Clopoțeilor, suprafața carosabilă a fost pregătită pentru asfaltare prin lucrări de compactare.

„Prin programul de investiții pe care Primăria Municipiului Constanța îl desfășoară în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni s-a construit infrastructura rutieră pe străzile Ion Voicu, Sabin Drăgoi, Nicolae Kirculescu, Ionel Perlea, Dimitrie Cuclin, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Haricleea Darclée și pe aleile Iosif Sava, Muzicii, Ion Voicu și Madrigalului”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5606 secunde