A început pregătirea plajelor pentru sezonul estival

801
6
A început pregătirea plajelor pentru sezonul estival - tractorplajadadl3-1428591541.jpg

Articole de la același autor

Vremea se anunță frumoasă de Paști și constănțenii nu vor rata o plimbare pe plajă. Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a demarat deja pregătirea plajelor pentru sezonul cald.

Deși sezonul estival va fi deschis oficial abia pe 1 mai, au început acțiunile de amenajare și pregătire a nisipului de pe întregul litoral. Cât privește licitațiile pentru administrarea plajelor, acestea vor avea loc până la sfârșitul lunii aprilie.

Potrivit reprezentanților ABADL, pregătirea cuprinde mai multe etape, de curățare și igienizare, colectare a cochiliilor și afânare a nisipului. În porțiunile unde furtunile de astă iarnă au făcut ravagii va fi completat cu nisip adus din alte părți. Termenul limită este până la sfârșitul lunii aprilie. Odată cu igi-enizarea plajelor, muncitorii vor transporta și deșeurile colectate de pe plaje la punctele de colectare. Tot acum vor fi demontate și gardurile de stuf, instalate astă toamnă, care au protejat plajele împotriva eroziunii eoliene.

Puțini turiști în minivacanța de Paști

Din păcate, turiștii nu se prea înghesuie la mare în minivacanța de Paști. "Cei mai mulți turiști și-au anunțat sosirea de 1 Mai. Acum, de Paști, este ceva mai slăbuț. Probabil pentru că este destul de devreme anul acesta și încă este destul de frig. Pentru 1 Mai, însă, vânzările sunt mai mari decât anul trecut. S-au vândut mai ales pachete în stațiunea Mamaia, dar există cereri și pentru restul stațiunilor", explică Aurelian Marin, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Comentează știrea

l
10 aprilie 2015
d

Curatenia lu" peste.Nu faceti altceva decat sa bagati gunoiul sub pres.

eu
10 aprilie 2015
puscarieeeeeee

Mancati cacat ,Modern e in "reconstructie"prcatic plaja e inchisa ,Mamaia e jalnica,sunteti varza!!Sper sa nu mai iesi de la puscarie cocalarule....

maidanezul vigilent
11 aprilie 2015
alba-neagra

AR TREBUI SA VA DECIDETI ACOLO LA REDACTIE. ARTICOLELE DV SUNT CONTRADICTORII. ACUM CATEVA SAPTAMANI BESTELEATI COMPANIA( F. SERIOASA) OLANDEZA CA NU LUCREAZA,CA FACE LUCRURI DE MANTUIALA SI CA DIN CAUZA LOR PLAJALE VOR FII UN MALDAR DE PIETROAIE SI MOLOZ. AZI CONSTAT CA TOTUL O SA FIE O.K. INAINTE DE 1 MAI....?

Ana
12 aprilie 2015
Sezlonguri

Ar trebui ca sezlongurile sa fie intinse pe plaja doar la cererea persoanelor care doresc.Ne-am saturat de plajele sufocate de sezlonguri care stau goale de cele mai multe ori.Ne impiedicam de ele,daca n-ar fi intinse peste tot mult mai usor si mai des s-ar igieniza plajele.

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

adi
13 aprilie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0147 secunde