Mai multe ştiri online:

A început montarea ornamentelor de Crăciun! Explicația: "Să nu interfereze cu traficul"

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Primăria Craiova a început montarea ornamentelor de Crăciun, în ciuda temperaturilor ridicate din această perioadă. Autoritățile spun că ornamentele trebuie montate din timp ”ca să se facă în liniște și să nu interfereze cu traficul”.


Autoritățile locale din Craiova au început deja montarea ornamentelor de Crăciun, un proces care va dura aproximativ o lună.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Maria Andronache, a declarat că nu se poate pune problema în termenii unei acțiuni premature, în contextul în care an de an autoritățile amplasează ornamentele aproximativ în aceeași perioadă, indiferent de temperatură.

"Se face din timp, ca să se facă în liniște, să nu interfereze cu traficul, atunci când e aglomerația mare, înainte de sărbători și să poată pune peste tot până pe 23 noiembrie, când are loc deschiderea oficială a luminițelor. Le montează aceeași firmă de anul trecut, e un contract pe 10 ani și ei probabil că și-au făcut programul în așa fel încât să nu-și complice programul normal de lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

La Craiova se vor monta, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, peste 1 milion de beculețe. Montarea și amplasarea lor a început din această săptămână. Totul se desfășoară în baza unui contract cu o firmă de iluminat public, care are obligația să pregătească orașul pentru Târgul de Crăciun. Costurile sunt votate la începutul anului, când se hotărâște modul de cheltuire a bugetului public, iar valoarea facturii se va cunoaște abia după finalizarea întregului proces de montare a luminițelor, scrie realitatea.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8253 secunde