€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

A început montarea de platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Ştire online publicată Miercuri, 17 Aprilie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Primăria Municipiului Constanța a început montarea de platforme supraterane închise pentru colectarea selectivă a deșeurilor în toate zonele orașului. Măsura este luată de municipalitate pentru a ne încadra în țintele de reciclare prevăzute de legislația europeană în vigoare și pentru a crește gradul de colectare selectivă a deșeurilor din Constanța.

Astfel, au fost achiziționate 286 de module, împărțite în 76 de platforme repartizate în toate zonele orașului. Acestea sunt realizate la standarde europene, închise în așa fel încât să nu poată pătrunde în interiorul lor persoane neautorizate. În acest fel, se va reduce disconfortul creat de împrăștierea deșeurilor lângă platforme și se va stopa fenomenul colectării neautorizate a deșeurilor reciclabile.

Colectarea selectivă a deșeurilor din aceste containere se realizează cu ajutorul a opt autogunoiere special destinate în acest sens. Deșeurile colectate selectiv și sortate sunt transportate la stația de sortare.

Totodată, la nivelul municipiului Constanța continuă lucrările de împărțire a platformelor de colectare a deșeurilor din oraș pe două secțiuni, deșeuri reciclabile și deșeuri menajere. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6347 secunde