A început montarea de platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor

556
A început montarea de platforme  pentru colectarea selectivă a deșeurilor - colectareselectivadeseuri-1555432640.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța a început montarea de platforme supraterane închise pentru colectarea selectivă a deșeurilor în toate zonele orașului. Măsura este luată de municipalitate pentru a ne încadra în țintele de reciclare prevăzute de legislația europeană în vigoare și pentru a crește gradul de colectare selectivă a deșeurilor din Constanța.

Astfel, au fost achiziționate 286 de module, împărțite în 76 de platforme repartizate în toate zonele orașului. Acestea sunt realizate la standarde europene, închise în așa fel încât să nu poată pătrunde în interiorul lor persoane neautorizate. În acest fel, se va reduce disconfortul creat de împrăștierea deșeurilor lângă platforme și se va stopa fenomenul colectării neautorizate a deșeurilor reciclabile.

Colectarea selectivă a deșeurilor din aceste containere se realizează cu ajutorul a opt autogunoiere special destinate în acest sens. Deșeurile colectate selectiv și sortate sunt transportate la stația de sortare.

Totodată, la nivelul municipiului Constanța continuă lucrările de împărțire a platformelor de colectare a deșeurilor din oraș pe două secțiuni, deșeuri reciclabile și deșeuri menajere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.445 secunde