A început modernizarea rețelei electrice de la Constanța

137
A început  modernizarea  rețelei electrice  de la Constanța - ainceputmodernizarea-1508428701.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a început o serie de lucrări de modernizare a stației de transformare (înaltă/medie tensiune) Abator din municipiul Constanța, proiectul de investiții având o valoare de aproximativ 12 milioane de lei. Stația de transformare 110/20/10 kV Abator a fost pusă în funcțiune în anul 1963 și alimentează cu energie electrică, prin intermediul rețelei de medie și joasă tensiune, peste 25.000 de clienți casnici și societăți comerciale din partea de sud a municipiului Constanța.

Lucrările de modernizare prevăd înlocuirea echipamentelor existente pe toate nivelurile de tensiune, precum și a transformatorului de forță 20/10kV. Vor fi montate noi echipamente primare, cât și instalații moderne de comandă, protecție, automatizare și servicii interne. De asemenea, vor fi înlocuite toate cablurile de circuite secundare și protecție, urmând să fie refăcută instalația de legare la pământ, precum și cea de protecție contra supratensiunilor atmosferice.

"Prin modernizarea stației Abator Constanța, se va asigura creșterea fiabilității, mărirea gradului de siguranță în alimentarea consumatorilor cu energie electrică, precum și un confort energetic sporit. Lucrarea se va încheia anul viitor, în luna iulie", precizează reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3632 secunde