€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

A început livrarea primului lot de ambulanțe pentru serviciile de urgență. Mesajul transmis de Raed Arafat

Ştire online publicată Marţi, 11 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Livrarea primului lot de ambulanțe pentru serviciile de urgență a început luni și va continua până pe 17 decembrie, urmând ca alte autospeciale să ajungă în primul semestru al anului 2019 la serviciile de ambulanță și SMURD, a anunțat Raed Arafat.

“Reprezentanții serviciilor de ambulanță au început preluarea celor 300 de ambulanțe de urgență de tip B 4x2, urmând ca alte 120 de ambulanțe de tip B 4x4 să fie livrate serviciilor de ambulanta și SMURD, tot până pe 17 decembrie”, a scris Raed Arafat, marți, pe pagina sa de Facebook.

El menționează că finalizarea achizițiilor nu se putea realiza fără implicarea IGSU, care s-a ocupat de întreg procesul, inclusiv pentru serviciile de ambulanță.

“Pe această cale, vreau să le mulțumesc și colegilor de la Ministerul Fondurilor Europene și de la Ministerul Dezvoltării Regionale (POR) pentru tot sprijinul acordat”, mai scrie Raed Arafat.

Totodată, potrivit unei postări pe rețeaua de socializare a Departamentului pentru Situații de urgență, până la sfârșitul anului vor fi distribuite 420 de ambulanțe.

Primul lot cu 43 de autospeciale a fost livrat către serviciile de ambulanță din regiunea Centru - județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

Conform sursei citate, graficul de livrare către celelalte șase regiuni este următorul: 12 decembrie, Regiunea Vest (Arad, Caraș- Severin, Hunedoara, Timiș) - 32 de ambulanțe; 13 decembrie, Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu-Mare) - 41 de ambulanțe; 14 decembrie, Regiunea Nord-Est (Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Iași) - 56 de ambulanțe; 15 decembrie, Regiunea Sud (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman) - 48 de ambulanțe; 16 decembrie, Regiunea Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea) - 46 de ambulanțe; 17 decembrie, Regiunea Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea) - 34 de ambulanțe.

De asemenea, tot în perioada următoare, vor fi livrate 120 ambulanțe SMURD 4x4 către inspectoratele județele pentru situații de urgență și 24 către serviciile de ambulanță.

DSU mai precizează că, pentru îmbunătățirea răspunsului la urgențele cetățenilor, vor fi distribuite 242 de ambulanțe de transport A2 către serviciile de ambulanță județene.

Alte 122 de autospeciale tip C vor ajunge la serviciile de ambulanță și unitățile operative ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, din care 81 către SAJ-uri și 41 către SMURD, scrie stirileprotv.ro

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7115 secunde