A început înscrierea pentru listele de aşteptare la vaccinare. Platforma online a picat!

241
A început înscrierea pentru listele de aşteptare la vaccinare. Platforma online a picat! - ainceputprogramarea-1615808928.jpg

Articole de la același autor



Platforma pentru programarea la vaccinare a picat de mai multe ori în cursul zilei de astăzi. Potrivit reprezentanţilor Comitetului Naţional de Vaccinare, se pare că se lucrează, mai ales că în urmă cu câteva ore a debutat înscrierea pe listele de aşteptare pentru vaccinare, pentru populaţia din etapa a treia.
„Platforma este funcțională și permite înscrierea beneficiarilor. În cursul zilei de 15 martie a.c., până la ora 12:30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere. Totodată, până la ora 12:30 s-au deschis liste de așteptare pentru 30 județe pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare. Precizăm că în cursul acestei zile se desfășoară operațiunile tehnice de implementare a listelor de așteptare în timp ce platforma este deschisă publicului. Având în vedere că listele de așteptare pe fiecare centru de vaccinare din țară se implementează progresiv în conformitate cu programul postat pe site-ul ROVACCINARE, traficul poate înregistra întârzieri. Listele de așteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare. Recomandăm cetățenilor să ia în considerare orele prevăzute în programul postat pentru a verifica deschiderea centrelor de vaccinare și a listelor de așteptare aferente”, transmit reprezentanţii DSP Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6873 secunde