A început Festivalul Pescarilor, la Eforie

Vineri, 26 Iunie 2015
233
Turiștii care se vor afla week-endul acesta la Eforie, se vor putea delecta cu preparate de pește, spectacole și se vor putea întrece în arta pescuitului.

Concursurile de pescuit sportiv debutează sâmbătă dimineață, în Eforie Sud, la digul din zona Capul Turcului. Competiția este pentru amatori și va fi organizată și pentru copii. Câștigătorii vor primi diplome și premii constând în obiecte de pescuit.

Tot sâmbătă, vor avea loc seminarii despre problematica pescuitului la nivel local. Discuțiile vor aduce împreună specialiști în domeniul pescuitului, protecției și conservării resurselor naturale, ONG-uri și cluburi sportive interesate să participe, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale. Aceștia vor trage un semnal de alarmă cu privire la efectele pescuitului ilegal și irațional și vor propune soluții pentru conservarea resurselor, într-un regim care să nu afecteze viața comunității.

Gurmanzii vor avea șansa să guste din preparatele tradiționale de pește, atât la Eforie Nord, în zona centrală, cât și la Eforie Sud, în fața Cazinoului. Nu vor lipsi concertele și spectacolele de dansuri din zona Dobrogei, urmate de focuri de artificii. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3103 secunde