A început distribuţia măştilor de protecţie pentru persoanele defavorizate

247
A început distribuţia măştilor de protecţie pentru persoanele defavorizate - ainceput-1599751814.jpg

Articole de la același autor

Persoanele defavorizate aflate în izolare la domiciliu primesc, zilele acestea, măşti de protecţie gratuite. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Constanţa au început distribuţia produselor direct acasă la beneficiari.

De luni, 14 septembrie, măștile vor putea fi ridicate de la cluburile de pensionari, între orele 8.00 şi 16.00. Este vorba despre Clubul de pensionari „Duiliu Zamfirescu”, de pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, Clubul de pensionari de pe strada Cișmelei nr. 16, Clubul de pensionari Far, de pe strada Aurora nr. 2, blocul PF1, Clubul pensionari Poarta 6, de pe strada Brizei blocul FD3, Clubul de pensionari CET, de pe aleea Egretei nr. 2, Clubul de pensionari Tomis II, pe bulevardul Tomis nr. 211, blocul TS6B, Clubul de pensionari „Ştefan cel Mare”, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 77-79 şi Clubul pensionari „Casa de Cultură”, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 66 blocul LE9.

Beneficiază de măşti gratuite persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, persoanele din familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv, reprezentând nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 6/2009 privind instituirea pensiei sociale minime garantate, aprobată prin Legea nr. 196/2009, cu modificările ulterioare; persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestaţiile sociale prevăzute de art. 42 şi 58 din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde