A crescut numărul de medici la Spitalul Județean

191
A crescut numărul de medici la Spitalul Județean - p1070039132691581013522943681360-1492777620.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina se numără printre unitățile spitalicești din țară în care nu se mai poate vorbi de deficit de medici, potrivit managerului instituției, Elena Vișan.


Ea a subliniat că în ultimii trei- patru ani, la Slatina au venit și au rămas peste 70 de medici. "Din fericire, suntem unul dintre puținele spitale din țară care nu mai putem vorbi de deficit de medici. Au venit foarte mulți rezidenți pe post, au venit medici tineri la concursurile organizate de noi. În acest moment nu mai putem vorbi de un deficit de medici. Peste 70 de medici au venit în ultimii trei ani, rezidenți pe post și prin concurs", a declarat Elena Vișan.


Managerul SJU Slatina a menționat că instituția are în continuare nevoie de medic alergolog, după ce în ultimii ani postul a fost scos în mai multe rânduri la concurs, dar a rămas neocupat.


De asemenea, ea a mai precizat că spitalul nu a reușit să acopere în totalitate deficitul de asistenți și infirmieri, deși au fost organizate mai multe concursuri pentru ocuparea posturilor, însă acest fapt nu pune probleme în desfășurarea activității.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6581 secunde