77 programe de formare profesională pentru șomeri

138
77 programe de formare profesională pentru șomeri - cursuri-1606376815.jpg

Articole de la același autor

În luna decembrie, vor fi organizate la nivel național 77 de programe de formare profesională. Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: operator introducere validare și prelucrare date – 120 persoane, lucrător în comerț  - 104 persoane, contabil – 62 persoane, competențe cheie – comunicare în limba engleză – 42 persoane, frizer, coafor, manichiură, pedichiură – 42 persoane, inspector în domeniul sănătății și securitații în muncă – 42 persoane, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze  – 34 persoane, agent vânzări – 28 persoane, competențe antreprenoriale – 28 persoane, electrician constructor – 28 persoane.


Judeţele în care, în luna decembrie 2020, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Vrancea (252 persoane), București (90 persoane), Dâmbovița (84 persoane).


Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea “Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.541 secunde