4.700 de pompieri și paramedici, pregătiți să intervină, de Ziua Marinei

115
4.700 de pompieri și paramedici, pregătiți să intervină, de Ziua Marinei - pompier-1502531849.jpg

Articole de la același autor

Peste 24.000 de efective ale MAI sunt mobilizate pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea siguranței rutiere și fluidizarea traficului pe traseele spre mare și spre munte, precum și în localitățile unde sunt organizate manifestări cu public numeros, în minivacanța de Sfânta Maria.

La activitățile organizate de Ziua Marinei Române, peste 1.100 angajați MAI vor fi prezenți la datorie. Peste 4.700 de pompieri și paramedici sunt pregătiți să intervină în cazul producerii unor situații de urgență. Totodată, Inspectoratul General de Aviație pune la dispoziție 14 elicoptere, dintre care 7 pentru intervenții în caz de urgențe medicale. La punctele de trecere a frontierei a fost suplimentat personalul, astfel încât 3.200 de polițiști de frontieră vor acționa pentru a asigura reducerea timpului de așteptare la graniță.

În perioada 12-15 august, la nivel național, vor avea loc 233 de manifestări publice, religioase și culturale, ceremonialuri militare, depuneri de coroane de flori și exerciții demonstrative la care se estimează participarea a peste 600 de mii de persoane, cele mai importante fiind în Constanța, Brăila, Neamț, Cluj, Suceava, Maramureș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4317 secunde