25 de asociații de proprietari din Constanța, amenințate cu debranșarea pentru datoriile la RAJA

108
25 de asociații de proprietari din Constanța, amenințate cu debranșarea pentru datoriile la RAJA - listeintretinere1339783654-1369039409.jpg

Articole de la același autor

Pentru perioada  21 - 24 mai 2013, 25 de asociații de proprietari din Constanța și două blocuri din Cernavodă sunt avizate pentru debranșare din cauza datoriilor de peste 54.000  lei către S.C. RAJA S.A. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu și-au achitat restanțele. 




"Cele două condominii din Cernavodă nu sunt nici măcar constituite în asociații, motiv pentru care în ultimii trei ani, au fost notificate și somate de zeci de ori pentru a intra în legalitate: să se constituie în asociații sau să-și desemneze un reprezentant pentru încheierea convențiilor de facturare individuală. În cazul în care în termenul de cinci zile, proprietarii de apartamente din cele două blocuri nu încheie convențiile de facturare individuală sau nu-și achită debitele restante, vor fi debranșați de la sistemul de alimentare cu apă", explică Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A..




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde