20 de ore fără apă rece în localitatea Hârșova

114
20 de ore fără apă rece în localitatea Hârșova - rajaaparobinetpahar6-1517241125.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii orașului Hârșova vor fi lipsiți de apă rece, la noapte și mâine, timp de 20 de ore. Pentru înlocuirea unui tronson de aproximativ 70 de metri, din conducta principală de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor Rozelor cu Vadului, din orașul Hârșova, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din noaptea de marți, 30 ianuarie, ora 23.00, până miercuri, 31ianuarie, ora 19.00. 


Lucrările pregătitoare în vederea înlocuirii conductei avariate s-au realizat în zilele precedente, în intervalul menționat urmând a se efectua racordarea tronsonului nou executat la sistemul de distribuție. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Hârșova. 


"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", ne sfătuiesc cei de la RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Ianuarie 2018
Stire din Social : Casieriile RAJA, închise mâine
Pagina a fost generata in 0.4375 secunde