X
X
Mai multe ştiri online:

20 de construcții ridicate fără autorizație, în zona Faleză Nord, vor fi DESFIINȚATE!

Ştire online publicată Marţi, 12 Noiembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
20 de construcții ridicate fără autorizație pe plajă, în zona Faleză Nord, vor fi desființate. În urma verificărilor din teren, polițiștii locali au constatat că acestea nu aveau autorizație de construire așa că proprietarii au fost amendați, în baza Legii nr. 50/1991, fiind dispusă ca măsură complementară și desființarea lucrărilor. 


În ultimul an, polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au aplicat în cartierul Faleză Nord alte 57 sancțiuni celor care nu au respectat disciplina în construcții. 


Vorbim despre lucrări de recompartimentări interioare, supraetajări, extinderi, împrejmuiri, dezafectări, construcții ilegale de garaje sau magazii pe domeniul public care au fost sancționate în baza Legii nr. 50/1991. De asemenea, au fost aplicate și sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor HCLM 184/ 2013 pentru pentru neîntreținerea imobilelor aflate în stare de degradare, depozitarea de materiale de construcție pe domeniul public, neacoperirea cu plasă a imobilelor în curs de execuție sau pentru murdărirea carosabilului. 


Valoarea totală a sancțiunilor este de aproape 100 de mii de lei. Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3865 secunde