192 de cetățeni români au fost repatriați în țară din Germania și Austria

155
192 de cetățeni români au fost repatriați în țară din Germania și Austria - taromyrasc3jpeg-1591287167.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat că, miercuri, 192 de cetățeni români au fost aduși în țară din Germania și Austria, parte a demersurilor de repatriere în contextul pandemiei COVID-19, conform Agerpres.


Dintre aceștia, 176 se aflau pe teritoriul Republicii Federale Germania și 16 în Austria.


Grupul de cetățeni români repatriați din Germania a inclus și persoane aflate în tranzit pe teritoriul acestei țări, revenite din Statele Unite ale Americii, Canada și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și un caz medical, precizează MAE.


Repatrierea a fost asigurată cu două curse aeriene speciale operate de compania TAROM, pe rutele București - Munchen - Frankfurt - București și București - Viena - București.


De asemenea, demersurile autorităților române au permis revenirea în țară și a nouă cetățeni străini rezidenți în România.


Ministerul Afacerilor Externe subliniază importanța verificării cu atenție, anterior oricăror deplasări, a informațiilor postate pe site-ul său privind sfaturile și alertele de călătorie, precum și a informațiilor de interes publicate pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României în străinătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.854 secunde