16 elevi de la Colegiul Naţional Militar “Alexandru Ioan Cuza”, confirmaţi cu COVID. Şase sunt internaţi în spital

442
16 elevi de la Colegiul Naţional Militar “Alexandru Ioan Cuza”, confirmaţi cu COVID. Şase sunt internaţi în spital - 16elevi-1614959770.jpg

Articole de la același autor

16 elevi ai Colegiului Naţional Militar “Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.
Potrivit situaţiei infectărilor COVID-19, raportată în cursul zilei de astăzi de către structura militară de învăţământ, cei 16 elevi au fost izolaţi, conform procedurilor legale, dintre care opt se află în unitate, şase sunt internaţi în Spitalul Medical Modular de Intervenţie şi Tratament de pe stadionul “Portul” din Constanţa şi doi elevi sunt izolaţi la domiciliu.
De asemenea, toţi ceilalţi elevi ai colegiului neconfirmaţi COVID-19 şi prezenţi în unitate, în număr de 347, sunt carantinaţi în spaţiile colegiului.


În urma acestei situaţii, comandantul Colegiului Naţional Militar “Alexandru Ioan Cuza” a hotărât, la propunerea Consiliului de conducere a colegiului, trecerea în scenariul 3 (roşu), în care elevii vor învăţa online, de la sediul instituţiei, pe o perioadă de 14 zile.


Din fericire, în celelalte două structuri militare de învăţământ, Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale “Viceamiral Ion Murgescu” şi Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, nu este infectat, în prezent, niciun elev sau student. Un cadru militar de la Şcoala Militară de Maiştri Militari este carantinat la domiciliu şi un cadru didactic de la Academia Navală este infectat cu SARS-CoV-2 şi se află izolat la domiciliu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7962 secunde