104 autobuze noi, pe străzile din Constanța

Sâmbătă, 16 Martie 2019, 00:33
584
Zilele acestea, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța introduce în circulație ultimul lot de autobuze noi. Astfel, până la sfârșitul săptămânii viitoare, pe străzile din municipiul Constanța, vor fi, în total, 104 autobuze moderne.


"Se încheie, așadar, cel mai important pas pentru consolidarea operatorului public de transport în comun. Noua bază de transport în comun creează toate condițiile necesare deplasării constănțenilor în condiții de siguranță, confort și timp bine definit între stații", explică directorul general al RATC Constanța, Bogdan Niță.


Noile autobuze beneficiază de acces facil prin sistemul cu podea coborâtă, rampe pentru persoanele cu dizabilități, sisteme de climatizare și dispersie odorizant, opt camere de luat vederi, din care șase la interior și două la exterior, sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor, sistem audio-video pentru informarea pasagerilor cu panouri cu led exterioare față, lateral, spate și sistem destinat încărcării dispozitivelor mobile USB Charge 5V-1A.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2763 secunde