€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

"1000 LIKE-URI SAU ÎL ARUNC PE GEAM!" / GEST EXTREM AL UNUI TATĂ, PENTRU A OBȚINE APRECIERI PE FACEBOOK

Ştire online publicată Miercuri, 21 Iunie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Un algerian a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce și-a ținut copilul agățat doar de tricou, pe fereastră, de la etajul 15 al unui bloc, pentru a obține cât mai multe „like-uri“ pe Facebook, informează BBC.com.

Bărbatul a publicat pe Facebook două fotografii în care apare ținându-și copilul suspendat în aer, prins doar de tricou. Imaginile erau însoție de mesajul: „1.000 de like-uri sau îi dau drumul“. Utilizatorii rețelei de socializare, care au văzut imaginile, au cerut arestarea bărbatului pentru abuz asupra unui minor. 


Bărbatul, care locuiește în Alger, capitala Algeriei, a fost arestat duminică și acuzat de punerea în pericol a vieții copilului pe care îl atârnase pe fereastră. Un tribunal a pronunțat deja sentința, părintele fiind condamnat la doi ani de închisoare.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9937 secunde