1 iulie, ultima zi de plată a taxei de liniște pentru Mamaia și Sat Vacanță

225
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local aduce la cunoștință persoanelor fizice autorizate, asociațiilor familiare și persoanelor juridice din Mamaia și Sat Vacanță că mâine este ultima zi în care pot depune declarația anuală în vederea stabilirii taxei pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice. După data scadentă, se vor aplica amenzi în cuantum de 0,1% pentru fiecare zi de întârziere. Pe lângă declarație, contribuabilii trebuie să anexeze copii după certificatul de înregistrare la Camera de Comerț, actul de proprietate sau deținere (concesiune, asociere, închiriere), schița activului vizată de o persoană autorizată.
Sunt exceptați de la obligațiile depunerii declarației contribuabilii care au în administrare complexe hoteliere, ei datorând taxa numai pentru suprafețele destinate activităților de alimentație publică și spațiilor comerciale.
Documentele pot fi trimise prin poștă, la adresa SPITVBL Constanța - Serviciul Persoane Juridice, strada Nicolae Grindeanu nr. 66, până la 1 iulie, inclusiv, data poștei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Luni, 29 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 2.3922 secunde