1.000 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Constanța și Bacău asigură ordinea publică la Neversea

Marţi, 03 Iulie 2018
199
Zilnic, aproximativ 250 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Mobile Constanța și Bacău, sprijiniți de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța, Garda de Coastă și Poliția Locală, vor asigura măsurile de securitate pentru toți participanții la acest eveniment.

Pe toată perioada desfășurării festivalului Neversea, jandarmii vor asigura măsurile de securitate în zona desfășurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire și plecare a participanților, precum și în zonele turistice din proximitatea evenimentului.

Reprezentanții forțelor de ordine reamintesc tuturor participanților că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă prezența la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Pentru o comunicare cât mai rapidă și eficientă, jandarmii vor instala un punct de prevenire, de unde festivalierii pot obține toate informațiile necesare pentru siguranța dumneavoastră.

"În toată această perioadă, reprezentanții Jandarmeriei Române vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informați și să vă adresați cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteți martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informați de urgență cel mai apropiat reprezentant al forțelor de ordine. Participanții sunt rugați să nu vină la eveniment cu bagaje voluminoase pentru că nu este permisă intrarea cu ele. Respectați indicațiile forțelor de ordine, cooperați și evitați implicarea în conflicte de orice natură. Participanții care vin însoțiți de minori sunt rugați să acorde o atenție sporită acestora", precizează col. Sorin Trancă, reprezentantul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2661 secunde