Ziua Roz la City Park Mall Constanța

199
Ziua Roz la City Park Mall Constanța - ziuaroz-1444924443.jpg

Articole de la același autor

City Park Mall se alătură celei mai mari campanii dedicate luptei împotriva cancerului la sân și organizează, duminică, 18 octombrie, Ziua Roz.

Alături de Avon, Asociația Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici din Constanța și Fundația "Regia Maria", City Parl Mall își dorește să aducă la cunoștința cât mai multor femei mesajul specialiștilor, prin evenimente și activități de conștientizare a factorilor de risc, dar și prin informarea cu privire la modalitățile de depistare și tratare a cancerului la sân.

Astfel, duminică, de la ora 14 și până la ora 19, toate constănțencele sunt așteptate la standurile pregătite pentru a afla informații despre cum poate fi depistat și tratat cancerul la sân. Pentru că un simplu control poate salva vieți, reprezentanții City Park Mall vor oferi constănțencelor și cadouri sub formă de vouchere de discount pentru control specializat la Policlinica "Regina Maria" din Constanța.

Începând cu ora 17,30, se vor împărți participanților baloane roz, care se vor înălța în fața City Park Mall, în semn de solidaritate cu femeile afectate de acest flagel. Acțiunea este menită să tragă un semnal de alarmă cu privire la o boală necruțătoare, care poate fi însă tratată, dacă este descoperită la timp. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : Zi importantă în toată lumea
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City
Pagina a fost generata in 0.3163 secunde