€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Ziua Mondială a Prematurității, sărbătorită la Centrul Medical Focus

Ştire online publicată Miercuri, 16 Noiembrie 2016. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Vom asculta povești de suflet, împărtășite de părinții copiilor prematuri și drumul lor spre o viață normală, în ciuda condițiilor neprielnice din spital.

La eveniment, în afara părinților și copiilor, vor participa medici de pe sectia de neonatologie și reprezentanți ai Asociației Daruiește Aripi.

„Niciodată în istoria Spitalului Județean Constanța, de la construire în 1968, nu a fost creată o structura modernă de terapie intensivă nou născuți, care să deservească toată partea de sud est a României.

Asociațiile Dăruiește Aripi și Inima Copiilor, alături de Fundația Vodafone România derulează o campanie de strângere de fonduri în vederea realizării proiectului” a declarat Alina Vasea, fondator Dăruiește Aripi.

În cazul în care doriți să documentați cu fotografii și filmulețe poveștile acestor micuți și să aflați detalii despre ce înseamnă un copil născut prematur, prin ochii mamei sau a medicilor neonatologi, vă așteptăm la ora 14.00, la Centrul Medical Focus, situat în incinta Ambulatoriu (policlinica Spitalului Județean Constanța).

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7853 secunde