Zeci de victime salvate de SMURD Constanța

150
Zeci de victime salvate de SMURD Constanța - elicoptersmurd1-1379522451.jpg

Articole de la același autor

Zeci de victime ale accidentelor rutiere sau bolnavi aflați în stadii avansate de boală care au avut nevoie urgentă de îngrijire medicală au fost salvate cu ajutorul elicopterului SMURD Con-stanța.

Medicii susțin că tocmai timpul câștigat prin transportarea rapidă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța a victimelor a făcut posibilă salvarea acestora.

"Elicopterul și echipajul SMURD care a intrat în activitate începând cu data de 3 mai a avut 76 de misiuni, dintre care 36 de misiuni primare, deci la fața locului, la accidente, 37 misiuni secundare de transport între unitățile spitalicești și 3 misiuni speciale, adică pentru cazuri complexe.

O activitate bogată în cadrul căreia echipajul a făcut față cu brio, acționând în timp util pentru bolnavi.

Este la fel de important de amintit și faptul că și preluarea pacienților de către personalul din UPU a fost făcută în parametri foarte buni, deși numărul personalului din UPU a rămas același, iar numărul pacienților a crescut. Mai departe, cele 26 de linii de gardă din cadrul spitalului au efectuat tratamentul definitiv al pacienților, începând cu terapie intensivă și continuând cu tratamentele ulterioare, ceea ce face ca toată activitatea să fie extrem de bine susținută la nivelul întregii instituții", a declarat, directorul medical al Spitalului Jude-țean Constanța, dr. Cătălin Grasa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6994 secunde