Stirile zilei de Miercuri, 26 Septembrie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Vreți să arătați mai tinere ? Tratamentul „Dermapen” vă poate ajuta

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Toate femeile vor să fie frumoase, chiar și atunci când nu mai au 20-30 de ani. Din păcate, trecerea timpului își pune amprenta asupra noastră, dar, acum, există o mulțime de metode nu doar de a ne înfrumuseța, cât mai ales pentru a estompa ridurile și de a arăta cu cel puțin câțiva ani mai tinere. 


Un astfel de tratament este și „Dermapen”, o procedură inovatoare nechirurgicală și minim-invazivă., realizată de specialiștii Centrului Medical „Pozimed” din Constanța. Potrivit acestora, „Dermapen” este un dispozitiv medical folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Acesta folosește un dispozitiv sub formă de stilou, prevăzut cu 12 ace micuțe, detașabile, de unică folosință, care penetrează pielea, cu viteză și adâncime reglabile (de la 0,5 mm, până la 2,5 mm), în funcție de zona tratată și gravitatea leziunilor. 


„Astfel, se creează mici canale care permit pătrunderea substanțelor nutritive, stimulând producerea rapidă de colagen și elastină. De asemenea, vibrațiile de care dispune dispozitivul reduc considerabil senzația de durere și intensifică eficiența tratamentului, prin absorbția crescută a produselor folosite. Tratamentul se bazează pe capacitatea de regenerare a pielii și este utilizat pentru reducerea cicatricilor și ajută la rejuvenarea pielii, prin îmbunătățirea texturii, fermității și a hidratării acesteia”, au precizat cadrele medicale. 


De precizat că acest dispozitiv medical produce aceleași efecte cu cele ale laserului fracțional, dar fără riscul de hiper sau hipopigmentare, datorită faptului că nu implică reacții termice (căldură) și este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor. 


În ce situații poate fi utilizată această metodă? „Dermapen”-ul este indicat în tratamentul acneei și al hiperseboreei; micșorarea porilor dilatați; tratarea problemelor de hiperkeratinizare, de tip millia, keratoză pilară; reducerea cicatricilor (post acnee, chirurgicale); estomparea vergeturilor; reducerea ridurilor fine și a cearcănelor; leziuni hiperpigmentare (melasmă, hiperpigmentări postinflamatorii, lentigine) sau hipopigmentare (vitiligo); rejuvenare facială; stimularea foliculului pilos - în alopecie.


Specialiștii afirmă că „Dermapen” este o procedură bine tolerată, care durează circa 20 minute, în funcție de aria și de severitatea leziunilor ce urmează a fi corectate. Tratamentul este nedureros, se realizează de către personal medical specializat, sub anestezie locală topică și permite reluarea rapidă a activității. De reținut, este necesară o perioadă de circa 2 - 8 săptămâni între două ședințe, iar frecvența și numărul ședințelor diferă de la un pacient la altul în funcție de afecțiunea tratată (în medie, fiind necesare cam 3 - 6 ședințe).


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 22 septembrie Foto : GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV în Constanța. Trei minori au fost răniți 60796 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / ACCIDENT RUTIER GRAV în Constanța. Trei minori au fost răniți
Social
ieri, ora 19:49 Foto : Munciți, dar neplătiți. Angajați sezonieri, țepuiți de patroni 7560 vizite, 0 comentarii Munciți, dar neplătiți. Angajați sezonieri, țepuiți de patroni
Cultură-Educație
vineri, 21 septembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean. A murit o fostă profesoară de la Școala nr. 29 5324 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean. A murit o fostă profesoară de la Școala nr. 29
Sport
vineri, 21 septembrie Foto : "Bijuteria" din spatele șerpăriei! Aventura de a ajunge la Baza Nautică a UMC 3601 vizite, 0 comentarii "Bijuteria" din spatele șerpăriei! Aventura de a ajunge la Baza Nautică a UMC
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8179 secunde