Voi câtă apă beți? Care sunt simptomele deshidratării

187
Voi câtă apă beți? Care sunt simptomele deshidratării - apadeshidratare1-1533546008.jpg

Articole de la același autor

V-ați început, deja, ziua? Foarte bine, dar ați băut și un pahar cu apă? Se pare că foarte mulți oameni nu beau suficientă apă, iar aceasta este o mare problemă, susțin medicii. De ce? Pentru că senzația de sete și gură uscată sunt simptome ale deshidratării. Nu vă amăgiți că dacă ați băut apă atunci când vi s-a făcut sete, aveți și un organism sănătos. Greșit! Dragi constănțeni, nu uitați că există multe simptome ale deshidratării. Dintre acestea amintim durerile de spate, crampele, constipația, cantitate redusă de urină, amețeală, piele uscată, gură uscată și lipicioasă, oboseală. La aceste stări se pot adăuga durerile de cap, arsurile gastrice, stările de iritare, indigestia. 


Ca urmare, recomandarea de a vă hidrata este un sfat foarte bun, deci luați-l în serios, pentru că toate funcțiile corpului au nevoie de apă. Totodată, apa este mijlocul de transport pentru oxigen și nutrienți, dar și partea componentă esențială a sistemului nervos și mijlocul prin care sistemul nervos își transmite semnalele. De asemenea, apa este necesară pentru eliminarea toxinelor.
Pentru cei care vor să consume mai multă apă, dar simt nevoia de arome și îndulcitori, pot opta pentru limonada de merișor, care contribuie și la detoxifiere. 


Aveți grijă că dacă nu consumați suficientă apă, vă stresați organismul și accelerați procesul de îmbătrânire. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 August 2018
Stire din Sănătate : De ce ar trebui să renunțați la fumat
Sâmbătă, 04 August 2018
Stire din Sănătate : Atenție la bolile infecțioase!
Pagina a fost generata in 1.8622 secunde