Viața unei fetițe de doi ani, cu o boală extrem de rară, poate fi salvată cu un simplu SMS

45
Viața unei fetițe de doi ani, cu o boală extrem de rară, poate fi salvată cu un simplu SMS - fetitabolnava-1462813637.jpg

Articole de la același autor

Anastasia Daniluc a fost diagnosticată cu o formă extrem de rară de cancer la nivel internațional (tumoră rabdoidă de plex brahial), iar viața fetiței de numai 2 ani atârnă de un fir de ață. Fiind o formă rară de cancer, din păcate, nu există posibilitatea de tratament în România, astfel că Anastasia a fost acceptată la Clinica Meyer din Florența (Italia).

Costurile ședințelor de chimioterapie pe o perioadă de 9 luni, atât cât au prezis medicii specialiști, depășesc cu mult puterile financiare ale părinților.

"Vă rog din tot sufletul, să ne îndreptăm cu iubire, să ne rugăm ca pe chipul angelic al fetiței noastre să vedem doar zâmbete, să-i auzim râsul vesel de copil sănătos, iar lacrimile noastre de tristețe și disperare să se transforme în lacrimi calde de fericire. Vă rog din tot sufletul să ne sprijiniți măcar cu un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul Anastasia. Poate pentru unii dintre voi înseamnă doar un suc, însă pentru copilul nostru înseamnă viața", declară Alina Daniela Daniluc, mama Anastasiei.

În sprijinul Anastasiei a venit Asociația "Salvează o inimă", care a demarat campania umanitară "Ajută-mă să cresc mare", atât pe website-ul de donații online al organizației - www.salveazaoinima.ro, cât și prin SMS. În doar câteva zilei, câteva mii de români din țară și din străinătate s-au mobilizat și i-au întins o mână de ajutor copilei, strângându-se aproximativ 50% din cei 88.200 de euro necesari pentru ședințele care-i pot salva viața. Cei care doresc ca Anastasia să trăiască, pot trimite un simplu SMS de 2 euro, la 8832, cu textul "Anastasia" sau pot dona prin card, Paypal sau contract de sponsorizare, pe website-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/daniliuc-anastasia/. Donații pot fi făcute, de asemenea, în conturile bancare ale Asociației "Salvează o inimă":

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei),

RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro),

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari).

"Din păcate trăim o realitatea cruntă prin care trece o fetiță la o vârstă atât de fragedă și este foarte greu să ne închipuim cât de trist este sufletul acestor părinți, care se luptă pentru viața fetiței lor. Citindu-i povestea micuței, am plâns de durere, de neputință și ne-am unit forțele cu toții și tot ceea ce ne dorim este ca Anastasia să trăiască", afirmă Gabriela Ceobanu, psihologul Asociației "Salvează o inimă".

Citeşte articolul integral pe sănătate.cugetliber.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4635 secunde