Vești bune pentru bolnavii de TBC: diagnostic și tratament rapid!

263
1
Vești bune pentru bolnavii de TBC: diagnostic și tratament rapid! - vestibunepentrubolnavii-1424974226.jpg

Articole de la același autor

Tuberculoza ucide, anual, peste 1.000 de pacienți români.

În acest context, Asociația pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă (ASPTMR) salută aprobarea Strategiei Naționale de Control a Tuberculozei în România 2015-2020.

"Această strategie este un punct de plecare important în lupta cu tuberculoza.

Dacă va fi implementat, proiectul va asigura accesul la metode rapide de diagnostic și va trata cu succes cel puțin 90% din cazurile noi.

În acest proiect au fost implicați reprezentanți ai asociațiilor de pacienți și medici specialiști din întreaga țară. Este un pas extrem de important pentru reducerea ratei generale a mortalității cauzate de tuberculoză la mai puțin de 4,3 la 100.000 de locuitori, scăderea generală a incidenței bolii și îmbunătățirea generală a capacității sistemului sanitar de a controla tuberculoza", a precizat Ștefan Răduț, vice-președintele Asociației pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă. 

Comentează știrea

RODICA
27 februarie 2015
oferta de nerefuzat de lucru!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5788 secunde