Vești bune pentru bolnavii de cancer! Aceștia vor beneficia de tratamente revoluționare compensate

217
Vești bune pentru bolnavii de cancer! Aceștia vor beneficia de tratamente revoluționare compensate - vestibunepentrubolnaviidecancer-1404315769.jpg

Articole de la același autor

Pacienții care suferă de forme rare ale unor boli precum cancerul, epilepsia, bolile endocrine, leucemia și boli neurologice degenerative vor beneficia de tratamente noi. Vestea bună vine din partea ministrului sănătății, Nicolae Bănicioiu, care a semnat ordinul prin care aprobă introducerea acestora pe lista de compensate și gratuite.

"Am finalizat cadrul legislativ necesar pentru actualizarea, în premieră, a listei de medicamente compensate și gratuite după șapte ani. Astfel, pacienții vor putea be-neficia de tratament inovativ cu 17 molecule noi, din care nouă sunt pen-tru tratamentul afecțiunilor oncolo-gice", a declarat ministrul Sănătății.

Același document prevede și protocoalele privind întreruperea tratamentului în cazul în care pacienții sunt afectați de aceste medicamente, dar și investigațiile care trebuie recomandate pentru inițierea terapiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Amigdalita, tratată acasă?
Pagina a fost generata in 1.195 secunde