Veste bună pentru medicii de familie. Ce prevede noul Contract Cadru, de la 1 iulie

554
Veste bună pentru medicii de familie. Ce prevede noul Contract Cadru, de la 1 iulie - contractcadru-1466156095.jpg

Articole de la același autor

Noul Contract Cadru va intra în vigoare de la 1 iulie, potrivit celei mai recente Ordonanțe de Urgență Guvernamentale, iar acesta va include mai multe servicii pentru asigurați, precum și o mai bună funcționare a sistemului informatic, incluzând și cardurile de sănătate.


Medicii de familie și-au exprimat de mai multe ori nemulțumirile cu privire la vechiul Contract Cadru, prin manifestări și proteste, însă abia acum autoritățile au luat atitudine.


"Medicii din București, colegii noștri, au intrat în grevă japoneză, din cauză că varianta contractului cadru nu era cea agreată. Acesta conținea clauze abuzive care au creat probleme, deoarece, medicii de familie au fost sancționați nejustificat, pentru evenimente de care nu erau responsabili direct, probleme create de sistemul informatic, ș.a.m.d. Aceste cauze trebuie gândite și scoase din contract. Nu trebuie să se meargă până la penalizări financiare. Poate noul contract va rezolva măcar o parte din probleme", a declarat dr. Laura Maria Condur, președintele Asociației Medicilor de Familie din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Februarie 2016
Stire din Sănătate : Cardurile de sănătate blocate!
Pagina a fost generata in 1.9084 secunde