De sărbătorile de iarnă

Urgențele medicale asigurate non-stop, la centrul medical din Mamaia

145
Urgențele medicale asigurate non-stop, la centrul medical din Mamaia - urgentemedicaleasiguratenonstop-1386865437.jpg

Articole de la același autor

De sărbătorile de iarnă, Centrul Multifuncțional Medical din stațiunea Mamaia asigură asistență medicală de specialitate non-stop.

Excesele culinare, revenirea bruscă din restricțiile perioadei de post, precum și bolile cronice accentuate de temperaturile scăzute pot crea mari probleme de sănătate.

Pentru ca sărbătorile de iarnă să nu se transforme într-o experiență neplăcută, medicii recomandă cumpătare, eliminarea din meniu a preparatelor despre care știți că nu vă priesc și, foarte important, să nu întrerupeți tratamentul, dacă suferiți de o afecțiune cronică. De asemenea, în zilele cu ghețuș, se impune evitarea pe cât posibil a deplasărilor.

Pentru orice problemă de sănătate pe care o întâmpinați, centrul medical din stațiunea Mamaia este deschis non-stop, au anunțat reprezentanții unității medicale. La fel și linia telefonică 0744 URGENT (0744.874.368), la care specialiștii vor oferi sfaturile de care au nevoie constănțenii.

Centrul Multifuncțional Mamaia este situat la parterul hotelului Flora și dispune de urgență non-stop, spitalizare de zi, iar pacienții se pot prezenta aici pentru administrare de tratament, analize, investigații și consultații de specialitate.

Pentru informații sau programări, pacienții au la dispoziție și numerele de telefon 0754.227.060 și 0374.911.000 și adresa de e-mail [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : "Un cadou, o bucurie"
Pagina a fost generata in 1.7654 secunde