Unde își pot trata gratuit constănțencele problemele ginecologice

919

Articole de la același autor

Peste o sută de femei, cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, au fost tratate chirurgical fără niciun ban, în ultimele două luni, în cadrul unei campanii lansate, anul trecut, de spitalul privat "Isis Medical Center" din Constanța. Potrivit reprezentanților unității medicale, cele 115 paciente care au beneficiat de operații gratuite au fost diagnosticate cu histerectomie, ovarectomie, incontinență urinară, prolaps genital și diverse afecțiuni ale colului uterin. Majoritatea intervențiilor chirurgicale au fost pentru extirparea fibroamelor și a chisturilor ovariene.

Reprezentanții unității sanitare spun că femeile care au solicitat intervenția medicilor ginecologi din sistemul privat au scos bani din buzunar doar pentru zilele de internare, operația fiind asigurată gratuit de spitalul "Isis". Campania socială a fost lansată în pre-mieră națională de spitalul "Isis" și reprezintă primul proiect social din țară, lansat în sistemul privat, care asigură tratament chirurgical fără costuri suplimentare. De precizat, însă, faptul că proiectul "Intervenții ginecologice gratuite în sistemul privat", lansat în urmă cu două luni, se adresează doar pacientelor asigurate medical.

Dr. Mohamed Zaher, managerul spitalului privat, a precizat că programul de intervenții gratuite continuă și anul acesta.

Astfel, constănțencele care doresc să se înscrie în această campanie trebuie să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate, iar costurile pentru investigațiile premergătoare intervenției chirur-gicale vor fi suportate integral de "Isis Medical Center". Prin urmare, dacă aveți nevoie de o intervenție ginecologică, puteți scuti până la 1.000 de euro, costul aproximativ al unei operații în spitalul privat. Pacientele plătesc doar internarea, adică 300 de lei pentru o zi, preț în care este inclusă și medicația pe întreaga perioadă de spitalizare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5851 secunde