Unde alegeți să vă tratați: la spitalele de stat sau la clinicile private?

1100
6
Unde alegeți să vă tratați: la spitalele de stat sau la clinicile private? - constantaspitalprivat51394376556-1400842773.jpg

Articole de la același autor

În contextul în care spitalele publice au probleme în privința condițiilor și a aparaturii medicale, pe piața constănțeană apar din ce în ce mai multe clinici și spitale private, cu dotări și tratamente de ultimă generație, dar cu tarife pe măsură.

Ca pacient, către ce servicii vă îndreptați? Considerați că serviciile medicale private sunt accesibile?

Preferați să achitați o factură mai consistentă și să beneficiați de tratament pe măsură sau mergeți într-un spital de stat, unde, pentru fiecare pas pe care-l faci, ești "taxat" la buzunare? 




Comentează știrea

..........
2 iunie 2014
.........

La stat ca este moka + o spaga mica

Irina
2 iunie 2014
spitale

Cred ca desi foarte multi oameni isi permit sa se trateze la privat si mai mlti nu au bani nici sa ajunga pana la unul de stat. inca se merge pe spaga si pe atentii si nu cred ca o sa scapam de obiceiurile astea prea curand. e vorba si de educatie si de dedicare si aici vorbim de cadrele medicale.

relu
8 iunie 2014
spitale

nu avem bani nici pentru una nici pentru alta. roblema e ce facem cu spaga din sitalele publice. de ce nu verifica nimeni in ce conditii se da spaga?

vivi
15 iunie 2014
medici si spilale private

Spitalele de stata sunt o mizerie ,e axiomatic . Dar sa nu pornim - gresit -de la premiza ca la privat asistenta medicala e intoteauna de calitate si direct proportionala cu sumele platite ! NU ! Aceeasi medici scarbiti si insensibili fata de nevoile pacientilor se regasesc in aceasta dualitate imorala .

sorina
19 iunie 2014
spitale de stat

vreu sa fiu tratata corect in spitalele de stat deoarece am achitat ani in sir taxe pentru asa ceva si mi se pare normal sa fie asa.Pe vremea comunistilor de ce era posibil?Acum nu se poate?

Iris
30 iunie 2014
probleme

Probleme sunt in toate spitalele din Constanta. Te duci cu traista cu medicamente si tot nu e bine. Iti cer si pielea de pe tine daca ai pe cineva internat. Si altfel, in privat e plin orasul de asistente care vin cu perfuzia si cu pansamentul sau seringile de acasa. Creeti ca le cumpara?le fura din spitale

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4845 secunde