Un salon de la neonatologie din Spitalul Județean, renovat din donații

175

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta, medicii din cadrul secției de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța lucrează, în sfârșit, în condiții decente. Până de curând, primele examene de evaluare a auzului nou-născuților erau realizate cu mare dificultate, din cauza structurii salonului, neadaptată necesităților medicale.

Recent, însă, salonul a fost renovat și antifonat pentru a crea mediul ideal realizării screening-ului audiologic al nou-născuților în cadrul unui proiect desfășurat de către Asociația Prosper Young.com Organization, în care s-au strâns fonduri de la persoane dornice să ajute la schimbarea condițiilor salonului și să contribuie la calitatea serviciilor medicale oferite nou-născuților. Salonul este deja dat în folosință micilor pacienți și este pregătit pentru consultațiile ulterioare externării nou-născuților prematuri.

"Proiectul a fost un real succes, iar asociația dorește să se implice în cât mai multe proiecte urgente dedicate nou-născuților. O întreagă comunitate s-a mobilizat pentru acest proiect, iar implicarea incredibilă a oamenilor a inspirat asociația să inițieze și alte proiecte sociale pentru micuții bebeluși pe viitor. Asociația este recunoscătoare tuturor celor care au contribuit la acest proiect minunat. Lucrurile pot fi schimbate atunci când ne implicăm cu toții. Puțin câte puțin, realizăm mai mult", declară fondatorii asociației, Andrei Popescu și Cristina Costea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6555 secunde